Tiden løber ud

Tilmeld dig inden....

00

days

00

hours

00

mins

00

secs

Sådan er Indeks Akademiet opbygget

Dette er, hvad du lærer de første 4 uger. Der er videoer og kald hver uge de første 4 uger. Derefter er du helt klar til at investere. Men det ender ikke der. Der er løbende support med månedlige live kald, som kører helt frem til august 2024. Der er en særligt Facebook gruppe med support i et år. 

Uge 1

6. nov. kl. 20

Fundamentet

Indstil dit mindset, sæt dit mål og finjuster din økonomi.

Byg din portefølje som en pyramide


Uge 2

13. nov. kl. 20

Find dine fonde

Hvor og hvordan researcher du dine fonde? Hvordan forholder du dig til en boble? Hvordan sikrer du dig etisk? Hvad skal du vælge?

Uge 3

20. nov. kl. 20

Platformen - sæt det op

Hvad skal du gøre helt specifikt? Hvilken platform skal du vælge? Hvordan skal du sætte det op? Hvor meget til hver fond? 

Uge 4

27. nov. kl. 20

Pas på dine investeringer 

Nu er du begyndt at investere. Hvad så nu? Hvordan følger du dit afkast? Hvad skal du holde øje med undervejs? Hvad mere kan du gøre? Hvad kan du lægge i toppen af pyramiden? 

Uge 5-32

Hjælp, repetition og opfølgning

Månedlige livekald frem til august 2024 og Facebook gruppe i et år 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stille spørgsmål?

Ja, der er live undervisning i 9 måneder. Først er der undervisning hver uge de første fire uger (du kan vælge mellem mandage kl. 20 eller tirsdage kl. 10 i november). Derefter den første mandag eller tirsdag i måneden (dog i januar d. 2 mandag og tirsdag i måneden).

Er der videoer?

Ja, alt er forklaret detaljeret på videoer, som er optaget på forhånd, og som du kan se igen og igen. Du bliver ved med at have adgang til dem. 

Hvad koster det?

Selve online kurset koster normalt 9997 kr., men du kan som den første kursist få over 30% rabat til 6777 kr. Du vil få en masse gratis bonus med denne gang: Live undervisning i 9 måneder og særligt dedikeret Facebook gruppe. 

Er der netværk?

Ja, du bliver del af et hold med en særligt oprettet Facebook Gruppe til formålet. Du har adgang til den gruppe i et år.

Jeg er virkelig nervøs ved at investere, er det for mig?

Ja, dette kursus er LIGE PRÆCIS til dig. Jeg giver dig en nem og praktisk måde at investere på som alle kan lære. 

Kan jeg investere i fonde, som value investor?

De fleste fonde har en indbygget boble, og investerer du på toppen, kan du risikere, at der går mange år, før dine penge er det samme værd. MEN - der er nogle hacks til at komme uden om den problematik. 

Hvornår kan jeg gå i gang?

Du får adgang til de første videoer lige så snart, at du har tilmeldt dig. 

Hvornår er der live undervisning?

Der er live undervisning og mulighed for at stille spørgsmål hver mandag kl. 20 eller hver tirsdag kl. 10 de første fire uger. Derefter den første mandag eller tirsdag i 8 måneder Du får tilsendt et zoom link til møderne, når du har tilmeldt dig. 

Lærer jeg at regne på virksomheder?

Nej, i det her kursus er der ikke behov for at analysere virksomheder eller regne, da vi har fokus på, hvordan du kan investere i fonde som value investor. 

Vil du lære at analysere virksomheder og beregne deres værdi, skal du på Value Investor Akademiet, som jeg kører ca 1-2 gange om året. 

Hvorfor regner vi ikke på, hvad virksomheder er værd?

Det her kursus har fokus på dig, som ikke har så meget tid. Hvis du har lyst, kan du senere lære at beregne virksomheders værdi på Value Investor Akademiet - og trække prisen for dette kursus fra prisen på Value Investor Akademiet. Dermed får du reelt dette kursus gratis.

Jeg vil måske en dag gerne på Value Investor Akademiet. Skal jeg vente på, at jeg er klar til det??

Nej, kom i gang nu. Hvis du en dag vil på Value Investor Akademiet, kan du få prisen for dette kursus trukket fra prisen på Value Investor Akademiet. På den måde ender Indeks Akademiet med at være gratis for dig. 

Kan jeg tilmelde mig en anden gang?

Jeg ved ikke, om jeg kører Indeks Akademiet igen. 

Kom i gang 

Få styr på dit mål
Hvor meget skal du lægge til side? Hvor meget skal du investere? Hvordan skal du opbygge din portefølje?

Få det gjort 
I det her kursus anbefaler jeg dig at investere i fonde i stedet for individuelle aktier. Det er nemlig til dig, der gerne vil have den nemme og praktiske løsning. Vi ser på, hvordan du kan automatisere din opsparing og dine investeringer. 

Få en strategi
Du forstår, hvordan du skal investere i fonde og samtidig følge nogle value investor principper.

Få bugt med din frygt 
Du lærer at have et roligt mindset selv i et uroligt marked. Du vil tænke som en milliardær. 

Få styr på platformen
Vi gennemgår forskellige platforme i detaljer, så du ved, præcist hvad du skal gøre. 

Pris?

Normalpris 9.997 kr. Som en af de første får du med over 30 pct. rabat til 6.777 kr. i en begrænset periode.