Tiden løber ud

Tilmeld dig inden....

00

days

00

hours

00

mins

00

secs

Hvad andre har sagt

Beile Grünbaum

“"Beile gav mig modet til at investere, og inden kurset sluttede havde jeg tjent kursets pris hjem. Beile er kompetent og vidende, og har rigtig mange guldkorn."”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“"Jeg har både lært hvordan man vurderer en virksomhed ned i detaljen, men også hvordan man kan holde et godt afkast i et tøvende eller faldende marked, nervøsiteten for at investere er byttet ud med glæde og indre ro”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“"Efter 8 ugers intens fordybelse, købte jeg mine allerførste aktier. Med Beile som superskarp mentor, tog jeg springet og oprettede straks depoter og en aktiesparekonto, og jeg forlod kurset med en viden om hvordan man beregner en akties udsalgspris og med en personlig liste over aktier i gode selskaber, der matcher mine værdier." ”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“"Jeg tror ikke, at jeg ville kunne få redskaberne til at aflæse et regnskab ved andre typer kurser/bøger el.lign. end på denne måde.(...) Pt. har jeg opnået 14% stigning på 2 måneder på de investeringer, jeg har lavet ved at bruge metoderne, det er ikke så stort sammenligningsgrundlag, men det bevarer optimismen."”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“Beile har åbnet mine øjne for value investering - en strategi, der matcher mit mindset perfekt: Gør dit forarbejde, find en fantastisk virksomhed, køb når aktiekursen er billig og vær langsigtet i din investeriing. Alle kan lære value investering, og Beile er en vidende og inspirerende læremester, der også er god til at minde dig om at stå fast." ”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“Jeg vidste, at jeg ikke bare ville have vist hvilken knap jeg skulle trykke på for at begynde at handel, men jeg ville vide hvordan de succesrige investorere gør. Og den viden fik jeg hos Beile. Hun formidler stoffet transformativt og tålmodigt."”

Tidligere kursist

Value investor akademiet

Value investering
Du lærer at udvælge vidunderlige virksomheder og regne på, hvad de er værd. 

Afkast
Du lærer metoder til at holde dit afkast oppe, mens du venter på at selskabet rammer din pris. Jeg viser dig metoder til swing trading og optionshandel. 

Mindset
Du lærer at have et roligt mindset selv i et uroligt marked. Du vil tænke som en milliardær. 

Netværk
Du opbygger et netværk med andre investorer, som har lært samme metode. 

Tilmeld dig og lad dette være første dag i resten af dit liv...

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stille spørgsmål?

Ja, der er ugentlig live undervisninger med mulighed for at stille spørgsmål.

Er der beregninger på virksomheder?

Ja, som bonus får du adgang til forklaringer og instruktioner på flere danske virksomheder og flere af de store amerikanske. Vi gennemgår også virksomheder live på forløbet.

Er der videoer?

Ja, alt er forklaret detaljeret på videoer, som er optaget på forhånd, og som du kan se igen og igen. Du bliver ved med at have adgang til dem. Der er over 60 videoer, som venter på dig. 

Er der netværk?

Ja, du bliver del af et hold med en særligt oprettet Facebook Gruppe til formålet. 

Hvornår kan jeg gå i gang?

Du får adgang til videoer lige så snart, at du har tilmeldt dig.

Får jeg at vide, hvad Beile investerer i?

Du får indsigt i mine investeringsbeslutninger og min ønskeliste med virksomheder. 

Hvornår er der live undervisning?

Der er spørgetime og live undervisning hver tirsdag fra kl. 20-21:30 fra tirsdag d. 26. september. Som noget nyt laver jeg også et formiddagshold onsdag kl. 10. Det starter onsdag d. 27. september.

Der er ugentlige case gennemgange og spørgsmål. 

Hvor lang tid tager det at tjene kurset pris hjem?

Jeg har eksempler på kursisterne, som har tjent kursets pris hjem igen på få uger ved at benytte den optionshandel, som jeg underviser i. 

Hvor meget får jeg i afkast?

Investeringsbeslutningerne bliver dine egne, og jeg kan aldrig love dig et bestemt afkast. Jeg får selv 15-20 pct. i gennemsnit. 

Er der regneark?

Der er massere af regneark til at hjælpe dig med udregninger, til at holde styr på din portefølje og holde styr på din økonomi. 

Beile Grünbaum

“Med value investering har jeg nu fundet den rigtige strategi til at nå mine økonomiske mål. Det er vel at mærke en strategi som gør mig tryg ved det at investere i aktier." ”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er mit livs bedste investering at have deltaget i kurset. Kan kun anbefale det."”

Tidligere kursist

Beile Grünbaum

“Det har nok været det mest informative og lærerige forløb, jeg længe har været på, og jeg kan på det varmeste anbefale det. Jeg har lært en metode og en tilgang til at handle med aktier, som er meningsfuld og tryghedsskabende for mig. Dertil kommer masser af materiale om beregningsmetoder, informationssøgning, opbygning af portefølje og meget meget mere.
Jeg føler mig godt klædt på til at forvalte mine penge og har fået en ny "hobby"" ”

Tidligere kursist